A 360XPLORE ens dediquem al turisme actiu i cultural a la zona de la Cerdanya. Som una petita empresa amb 5 anys de trajectòria pròpia (i forces més treballant en d'altres empreses) en l'àmbit de l'ensenyament de l'esquí, els guiatges de muntanya (senderisme, raquetes de neu i bicicleta) i els guiatges culturals. Ens enamora la comarca i així mirem de transmetre-ho a cada persona que confia en nosaltres per gaudir-la. Treballem tant amb clients particulars com en grups oberts i sempre intentem oferir un servei detallat, personalitzat i amb la màxima qualitat.

360XPLORE
 
Experiències
Senderisme per la Cerdanya
Les nostres rutes guiades de senderisme estan pensades per a que els clients descobreixin l'increïble entorn natural que ens envolta.
Temporalitat Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Classes d'esquí a mida
Esquiar és un esport fascinant, i aprendre-ho de forma segura, garanteix una evolució ràpida i divertida a les nostres mans. Es pot triar l'estació de la Cerdanya catalana o francesa on fer les classes, el tipus de classe, el nombre d'alumnes, les hores... Tot pensat per a donar un servei personalitzat i el màxim professional per part d'instructors altament qualificats.
Temporalitat Hivern
Veure més
Rutes amb raquetes de neu per la Cerdanya
Caminar tranquil·lament per un bosc nevat és una experiència que cal viure com a mínim un cop a la vida i que no s'oblida mai. El silenci de l'entorn, la màgia del paisatge i l'acompanyament i guiatge dels nostres tècnics, fan d'aquesta una experiència 10 per gaudir de la Cerdanya i el seu entorn natural. Entra al nostre web i escull la ruta amb raquetes que més t’agradi!
Temporalitat Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
17520 Puigcerdà
Cerdanya (Girona)
Telèfon
622 360 041