Probablement no hi hagi vista més privilegiada que la de l’ocell, des de la plenitud que ens ofereix l’alçada i amb la majestuositat del silenci que es respira allà dalt. Els esports d’aire a Catalunya són una excel·lent manera de gaudir de la deliciosa experiència de contemplar el paisatge des d’un balcó a mil metres d’alçada, amb la pau que transmet un vol en globus o l’adrenalina d’un salt en parapent. Les emocions estan garantides, sentint el moviment de l’aire i amb un territori únic sota els peus, ple de vida, de pobles i planes, camps de conreu i muntanyes que des d’allà dalt us semblaran una postal.

Activitats des de  l'aire #0
Activitats des de  l'aire #1
Activitats des de  l'aire #2
Experiències
Vol en globus pel Solsonès

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la zona del Solsonès. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vol en globus a la Cerdanya
Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la Cerdanya. Complementarem el vol amb un brindis amb cava i un esmorzar amb embotits de la zona. Al finalitzar l'activitat us farem l'entrega d'una foto impresa a l'instant per tenir un record del dia. Els nostres pilots us faran fotos durant tota l'activitat, així tindreu un record de l'experiència!

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la Cerdanya. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vol en globus
L’activitat comença a primera hora del matí, entre les 6:30 i les 8:00, a les instal·lacions de Vol de Coloms. Us convidem a esmorzar, un cafè i una pasta, mentre observeu la preparació dels globus i l’inflat de la vela. Un cop a punt els globus, ens enlairarem en un vol que durarà entre 1 o 1:30 hores. Durant el vol contemplareu l’espectacular paisatge amb els Pirineus al fons i els volcans sota els vostres peus, i farem un brindis amb cava rosat, degustant la coca de llardons d’Olot. Un cop el globus hagi aterrat, retornareu a les instal·lacions amb el 4x4 per gaudir d’un bon esmorzar de productes locals: pa amb tomàquet i embotits, fesols de Santa Pau amb botifarra a la brasa, postres de la Fageda, cafè, vi i ratafia. Per finalitzar, farem entrega del diploma de vol a tots els participants.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vol en globus vistes a Montserrat

 

Realitzareu un vol en globus d'1 hora i 15min. aproximadament per la zona del Bages amb vistes a Montserrat. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Empreses