Els espais rurals de Catalunya són un autèntic oasi de sabors. La saviesa popular mil·lenària ha contribuït a desenvolupar fins a l’excel·lència pel paladar uns elements tan antics com l’oli, el vi o tants i tants productes genuïns que distingeixen aquest territori. Us proposem una gran varietat d’experiències gastronòmiques a Catalunya, per viure en primera persona o per regalar. Cuina pirinenca, rutes temàtiques de l’oli o el vi, tastets de formatges artesans, sabors de la terra i del mar... Us convidem a degustar el territori des del seus orígens gastronòmics i fins a les més modernes adaptacions dels seus productes.



Ruta gastronòmica dels productes amb denominació d´origen pirinencs.


Descoberta de valls secundàries i poc conegudes dels dos Pallars


Fa un parell de dècades la comunitat marista del Monestir de les Avellanes va decidir obrir les portes del monestir a tots els visitants externs.


Ruta amb BTT elèctrica amb sortida i arribada al Monestir de les Avellanes, tot passant per les poblacions d'Algerri, Castelló de Farfanya i Òs de Balaguer. Tast de vins del Celler La Gravera, en unes vinyes centenàries a mig recorregut i tast final de productes de proximitat.


Lo Pallars Fer és una ruta de senderisme pel Parc Natural de l’Alt Pirineu


Aquesta experiència es realitza en 3 dies i 2 nits. És un viatge nostàlgic amb el Tren dels Llacs històric des de l’estació de trens de Balaguer per conèixer l'espectacular trajecte amb 4 llacs, 41 túnels i 31 ponts fins arribar a La Pobla de Segur.


Aquesta experiència inclou 2 dies i 1 nit astronòmica amb una visita al “COU” Centre d’Observació de l’Univers del Montsec.


Ens encanta compartir els nostres coneixements de cuina amb tothom que té ganes d’escoltar-los, potser per descobrir nous sabors d’avantguarda o per viatjar als records de la cuina més tradicional.


Vine a fer salut als nostres banys d’aigües termals.




Tot caminant coneixerem el territori del Parc Natural de l' Alt Pirineu... boscos, prats, muntanyes, pobles i antigues formes de viure.


Ruta amb BTT elèctrica entre diferents castells dels Plans del Sió.


Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres seguida d’una degustació de productes silvestres. Durant la primera part de l’activitat, passejarem pels paisatges que envolten el bonic poble de Jorba tot descobrint antics horts, rierols i murs de pedra seca, on hi creixen una infinitat de plantes silvestres i varietats tradicionals.


Els Corremarges elaborem les nostres conserves a l'obrador compartit de la Cooperativa Tres Cadires.


Us proposem en nostre programa setmanal amb 1 o 2 activitats diàries per poder gaudir d’allò més l’estiu del Pallars.




Vine a visitar la nostra petita formatgeria i t’explicarem de primer mà com elaborem els nostres formatges


La ruta ens porta a Can Kensho, on gaudirem d’una visita guiada per l’obrador de Kensho Sake, el primer sake mediterrani elaborat amb Arròs del Delta de l’Ebre.


Una setmana de turisme eqüestre per gaudir del Cavall i dels increïbles paisatges del Pirineu i la Vall de Camprodon.


Un passeig per la història del món de l’olivera i de l’oli.


En aquesta passejada descobrirem la flora del nostre paisatge més proper des del punt de vista etnobotànic.


Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació.


Estudi i pràctica de descoberta del conreu de l'arròs.


L'excursió de mitja jornada es fa per la sinuosa carretera dels Ports des de Roquetes.




Estem oberts a que ens facis la teva proposta si vols organitzar alguna reunió, curs o alguna activitat pels teus clients, empleats...


La travessa dels Ports es un recorregut per pistes forestals i trams de sender on descobrir la bellesa i la solitud de la muntanya en estat pur.


Aquesta experiència tracta d'una estada de 2 nits i 3 dies per descobrir, observar i passejar pels tresors del Montsec.


Ruta d’interès històric, cultural i paisatgístic que gran part del seu recorregut transcorre dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró.


Visita que permet descobrir els diferents espais del centre per entendre i gaudir de la màgia del Delta de l’Ebre.


Amb els tallers de cuina silvestre descobrirem el món de les plantes espontànies comestibles.


Descobreix un dels llocs de neu més espectaculars del Pirineu, allà on penses que no pots arribar.


A Muria Centre d'Interpretació Apícola podreu realitzar un recorregut pel món de les abelles.


Volta guiada al voltant de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

