Si les sortides a la natura ja són de per si un pla gairebé infal·lible, actualment la seguretat i la tranquil·litat que ens ofereix el nostre entorn natural no té preu. I Catalunya no només compta amb un gran ventall de zones rurals, sinó que pot presumir de tenir quilòmetres i quilòmetres de territori extraordinari, d’un mosaic natural de colors i olors que us conviden a assaborir-los cadascú a la vostra manera. Amb ordre, perquè el territori no és infinit, i amb respecte, perquè entre tots hem de contribuir a preservar aquesta joia natural i poder-ne gaudir de la manera que mereixem.

Perquè sabem que us agrada sentir-vos únics formant part d’aquest paisatge exuberant, que ara es vesteix d’ocre i teixeix catifes de fulles sota els vostres peus, i que d’aquí a quatre dies passarà al blanc silenciós de l’hivern.

El turisme de natura a Catalunya ofereix possibilitats per a tots els gustos, amb la família, amics o en solitari, amb un munt d’empreses locals que ofereixen activitats personalitzades, sempre procurant per la conservació i la sostenibilitat de l’entorn. Les hi trobareu tot l’any, disposades a fer-vos experimentar tota la varietat de recursos que hi tenim, a cada racó de natura. Coneixereu la poderosa màgia dels Pirineus, l’encant de les valls, prats i boscos i la infinitat d’aventures aquàtiques i d’aventura que podeu viure en els rius, els llacs i al Mediterrani.

Si sou un xic intrèpids tenim per a vosaltres les activitats que necessiteu per a fer-vos pujar l’adrenalina, i si sou més d’experiències que us facin interactuar directament amb el medi podreu conèixer, de la mà d’experts, la gran varietat de mamífers, rapinyaires i la singular fauna i flora que la natura acull amb tanta cura.

I sí, pels qui us hem de convèncer per l’estómac també tenim a punt experiències gastronòmiques que us seduiran, i també trobareu propostes irresistibles els amants de la bicicleta, la neu, els qui cerqueu experiències de benestar i salut, de descoberta de la natura i els qui anheleu submergir-vos en els vestigis d’una cultura mil·lenària que s’escampa per tot el territori. El ventall d’activitats és enorme!

L’entorn natural de Catalunya és una font inesgotable de propostes. Aquests indrets naturals privilegiats que el conformen, compten amb un brutal catàleg de paisatges per descobrir, amb una flora i fauna excepcionals, terres volcàniques, llacs naturals, cims emblemàtics... Hi trobareu tot el que us cal per viure unes experiències rurals i de natura extraordinàries.

Calceu-vos bé, càmera en mà i sortiu disposats a descobrir la natura que us espera a Catalunya. I ho farem gaudint, observant i coneixent els valors d’aquests espais rurals que ens conviden a conèixer-los d’una manera responsable i respectuosa, perquè sostenibilitat i natura són dos conceptes que no s’entenen un sense l’altre.

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.