El valor de les empreses rurals dels entorns naturals de Catalunya

Quan gaudiu de la natura practicant activitats organitzades per les empreses rurals que operen al territori, esteu també participant en la protecció de l’entorn i al desenvolupament sostenible del medi natural. Aquestes petites empreses, moltes vegades familiars, són el paradigma del turisme sostenible, perquè ningú millor que els seus professionals coneix el territori que trepitgen, les seves oportunitats i també les seves principals amenaces. Són persones d’entorn rurals que han fet de la seva manera de viure una activitat turística singular, i us ajudaran a descobrir totes les possibilitats que teniu al vostre abast, amb seguretat per a vosaltres i amb respecte per al medi.

El valor de les empreses rurals recau en l’especialització, en la capacitat d’organitzar-vos experiències fetes a mida segons el grup que formeu, independentment de les edats, capacitats físiques i durada de la vostra estada. En funció de la destinació que escolliu us oferiran activitats d’aire, de neu, aquàtiques, experiències de benestar i salut, gastronòmiques o culturals, i us organitzaran sortides exclusives de senderisme o en bicicleta i activitats de descoberta a la natura. No caldrà que porteu res perquè us facilitaran tot el material necessari per a les activitats, i us sentireu uns privilegiats perquè els tindreu per a vosaltres sols, en grups reduïts conduïts per experts en gestió d’activitats a la natura.

I a banda de gaudir com mai d’experiències a la carta, el valor de la vostra experiència d’ecoturisme contribueix a mantenir la vida de les zones rurals de Catalunya, moltes vegades afectades pel despoblament degut a la manca d’oportunitats de negoci. Per això les empreses ideen activitats que, més enllà d’oferir-vos emocions i nous coneixements, ajuden a preservar la cultura i els costums de molts pobles i contribueixen al desenvolupament socioeconòmic de les zones rurals. I a més,  en apostar per viure experiències en l’entorn natural de Catalunya us allunyareu del turisme de masses, una circumstància valorada avui més que mai.

Així que deixeu-vos aconsellar pels experts del territori, que us faran d’amfitrions per un entorn que és casa seva i que coneixen fins al més mínim detall, fent-vos partícips d’unes activitats de turisme actiu amb un doble valor guanyador: la diversió i la conservació del medi natural.

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.