A Cavalls Wakan t'oferim muntar a cavall envoltat de muntanyes, prats i boscos. Descobrirem el propi país cavalcant pels camins rurals mil·lenaris que antigament unien el territori. Sempre dins l’àmbit del Geoparc Mundial UNESCO Orígens, travessem diversos espais naturals protegits, com l'Espai Natural Estany de Montcortès i l’Espai Natural Collegats-Queralt. Una experiència a cavall per gaudir d’esplèndides vistes i amb una mica de sort descobrir algun cabirol pasturant, mentre ens sobrevola el milà reial. Els cavalls et faran reconnectar amb la vida a l’aire lliure, la natura, el silenci, l'entorn i tot de sensacions que la vida urbana i les grans ciutats ens neguen. Cavalls Wakan t'ofereix una experiència en grups reduïts amb cavalls dòcils i fiables, aptes per a qualsevol genet, amb o sense experiència, i sempre acompanyats per un guia professional i amb tot l'equip necessari per gaudir còmodament i amb seguretat de la sortida.

Cavalls Wakan
 
Experiències
Ruta del Milà
Ruta circular a cavall, d'unes 2 hores de durada, per conèixer tranquil·lament el patrimoni natural dels voltants de l’Espai Natural de l'Estany de Montcortès, cavalcant pels antics camins usats per accedir als prats, camps i boscos. Sortida en grups reduïts, apte per a qualsevol genet, amb o sense experiència, i sempre acompanyats per un guia professional amb tot l'equip necessari per gaudir còmodament i amb seguretat de la sortida.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta de la Masia de Peracalç
Ruta circular de dos dies, des de Cavalls Wakan a Montcortès fins a la Masia de Peracalç, una masia tradicional pallaresa documentada del segle XIV i situada en un enclavament natural de singular bellesa on farem nit. Travessarem un territori amb un patrimoni de gran riquesa natural (geològica, paleontològica, astronòmica i biològica) i cultural (arqueològica, arquitectònica, gastronòmica i immaterial) amb reconeixement internacional. En un entorn feréstec de transició entre el Prepirineu i el Pirineu, amb barrancs, congosts, una variada flora i fauna i una cultura per descobrir. Cavalcarem a la frontera entre les comarques del Pallars Sobirà i Pallars Jussà, a la província de Lleida, sempre dins de l’àmbit territorial del Geoparc Mundial UNESCO Orígens.
Temporalitat Tardor / Primavera
Veure més
Passeig del Collverd
Excursió a cavall, d’1 hora aproximadament, per traure’s el cuquet de muntar. Ruta circular, des del poble de Montcortès arribem a cavall a l’Espai Natural de l'Estany de Montcortès per tornar per l'antic camí fins al poble. Apte per a qualsevol genet, amb o sense experiència i sempre acompanyats per un guia professional en grups reduïts, amb tot l'equip necessari per gaudir còmodament i amb seguretat de la sortida.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic, 16
25590 Montcortès (Baix Pallars)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
617 574 927