EN RUTA GIRONA és una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges en senderisme interpretatiu per la Garrotxa i el seu entorn. I a més a més, t’oferim la possibilitat d’acabar la teva activitat o estada amb un taller de cuina amb producte local i de temporada, una experiència rodona per llepar-se els dits!

Per una banda, és una proposta que posa a l’abast de tothom els recursos naturals i turístics de la Garrotxa, posant una atenció especial en aquelles activitats turístiques que respectin i tinguin cura del nostre entorn natural, històric i social per no comprometre’l de cara al futur; i per una altra banda organitzem diferents activitats com ara tallers gastronòmics en un allotjament turístic o a l'aire lliure allà on ens digueu.

Us convidem a practicar el senderisme, i junts explorarem i descobrirem els indrets més amagats i autèntics de la regió volcànica de la Costa Brava i del Pirineu de Girona: la Garrotxa!

En Ruta Girona
 
Experiències
Rius de lava - El volcà Croscat i la Fageda d'en Jordà
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Santa Pau

Visita obligada a la Garrotxa. En aquesta sortida matinal visitem els dos espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el volcà Croscat i la fageda d'en Jordà. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
La Primera ermita - Sant Aniol d'Aguja i les vistes des de Talaixà
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Montagut i Oix

Es tracta d'una de les rutes més conegudes de la vall de Sadernes.

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller de cuina amb producte local i de temporada
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Sant Jaume de Llierca

Ens encanta compartir els nostres coneixements de cuina amb tothom que té ganes d’escoltar-los, potser per descobrir nous sabors d’avantguarda o per viatjar als records de la cuina més tradicional. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Bartomeu Terradas Brutau, 5
17854 Sant Jaume de Llierca
Garrotxa (Girona)
Telèfon
656 634 440