Una manera diferent de relacionar-te amb els cavalls i connectar amb la natura. Un lloc on els cavalls viuen lliures en ramat, formant una família equina. Estem a la Seu d’Urgell des de l’any 2012. Oferim serveis de coaching amb cavalls, equinoteràpia, ecoturisme, cursos sobre aquestes matèries i barehoof o podologia equina. Som animalistes, totes les activitats les fem de peu a terra interactuant i col·laborant amb els cavalls. No es munta.

Equànima
 
Experiències
Connexió equina
Activitat destinada als amants dels animals i en particular dels cavalls, que vulguin experimentar i integrar-se en un ramat de cavalls. Descobrireu com es comuniquen aquests animals, quina és la seva organització social i quines són les seves necessitats vitals i emocionals. Podreu interactuar amb ells durant tota l’activitat que sempre es fa peu a terra i és apta per a tothom. Només cal que us agradin els cavalls i vulgueu una aproximació diferent a aquests animals per descobrir com es veu el món a través de la seva mirada. Durada de l’activitat: 1 hora.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
La meva família i els cavalls
Activitat destinada a famílies. A través d’aquesta activitat entrareu en contacte amb els cavalls en llibertat, aprendreu unes nocions bàsiques d’etologia equina, tindreu cura d’un cavall i el podreu raspallar. Finalment, farem un petit exercici de coaching orientat a cohesionar el nucli familiar.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Partida Tal·lares, 19
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
673 649 065