GEOROUTES és una petita empresa que pretén donar a conèixer la geologia dels Pirineus d’una manera divulgativa, per a tots els públics i sense perdre la perspectiva científica. Per entendre les explicacions GEOROUTES utilitza material gràfic i intenta traduir el llenguatge científic, a vegades una mica rebuscat, per tal que sigui entenedor per a tothom. A través d’aquestes explicacions podrem respondre a preguntes com: per què hi ha fòssils a la muntanya? Es mouen els continents? Com sorgeixen els volcans? Per què es pleguen les roques? Així, GEOROUTES, ha dissenyat una sèrie de recorreguts de diferents nivells de dificultat, tenint en compte les exigències del terreny, per tal que tothom pugui gaudir i aprendre sobre la terra on vivim.

GEOroutes Pirineos
 
Experiències
Llacs del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

El circ de Colomers es troba dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i acull una cinquantena de llacs d’origen glaciar. 

Temporalitat Primavera / Estiu
Veure més
Territori miner
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

Dues opcions mineres: una més salvatge, les mines de Liat, situades a 2.300m d’altitud, d’on es van extreure minerals de Pb-Zn. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Boscos i cascades
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

Diferents recorreguts pels increïbles boscos i cascades dels voltants del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on gaudirem de la fresca i d’un espectacle inigualable. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. deht Pas d'Arró, 54
25530 Vielha
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
610254128