El projecte de Salvatgines neix de la idea de donar a conèixer la fauna salvatge dels Pirineus i Prepirineus als amants de la natura. Així doncs la iniciativa pretén que aquest acostament sigui apte per a un públic divers. Salvatgines fa referència als animals salvatges que viuen als boscos i a les muntanyes. El nom que li hem donat a l’empresa és per donar rellevància a les nostres principals línies de treball: l’observació, l’estudi i la divulgació de la fauna salvatge. Organitzem activitat de descoberta de la fauna salvatge com ara els grans rapinyaires, cérvols, muflons, isards i cabra salvatge. També realitzem activitats de natura com el seguiment de caixes niu d'ocells i ratpenats, activitats nocturnes de ratpenats, activitats de fauna de riu i activitats de rastreig de fauna.

Salvatgines
 
Experiències
Observació de cérvols i grans rapinyaires
Comarca: • Pallars Jussà
Municipi / Nucli: • La Pobla de Segur

Descoberta de la natura feréstega de les contrades de la RNC de Boumort. Realitzarem l'itinerari amb vehicle 4x4, fent parades per a l'observació de la fauna amb material òptic, telescopis i prismàtics. Acompanyats de personal especialitzat en fauna salvatge, coneixerem l'ecosistema de les serres de Boumort. Una jornada a la recerca de cérvols, cabirols, isards, petits carnívors, trencalòs, voltor negre, àguila daurada i molts més. Endinsem-nos en unes terres on la natura et deixa empremta!

Descoberta de la natura feréstega de les contrades de la RNC de Boumort. 

Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Observació de fauna de muntanya
Comarca: • Pallars Jussà
Municipi / Nucli: • La Pobla de Segur

Ens endinsem a l'alta muntanya per conèixer la seva fauna més emblemàtica; trencalòs, isards, marmotes, muflons, cabra salvatge i àguila daurada. Per a l'observació de la fauna farem servir telescopis i prismàtics. El personal que imparteix l'activitat són experts en fauna salvatge. La finalitat de l'activitat és l'observació de la fauna i conèixer el funcionament dels ecosistemes de muntanya.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller de rastreig de fauna salvatge
Comarca: • Pallars Jussà
Municipi / Nucli: • La Pobla de Segur

L'hivern és l'època de l'any en que les vessants ombrívoles dels boscos del Pirineu es queden cobertes per una catifa blanca de neu. Tot i el silenci que hi regna, l'activitat de la fauna continua i és un moment perfecte per descobrir-ne les seves empremtes a la neu. Aprofitarem aquesta oportunitat per endinsar-nos en aquests boscos de muntanya aprenent a reconèixer els rastres que hi trobem i que de ben segur que ens donaran molta informació de com la fauna hi viu s'hi mou.
Temporalitat Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. Catalunya, 16, 2n 3a
25500 La Pobla de Segur
Pallars Jussà (Lleida)
Telèfon
627 753 205