Us oferim la possibilitat de descobrir el territori pirinenc, especialment el Pallars, amb tot un ventall de rutes i visites guiades, de temàtiques variades, per parcs naturals, pobles i equipaments culturals, que tenen com a fil conductor la història. Tenim productes per a qualsevol estació de l'any i un públic ampli, en diferents formats, i que realitzem sempre amb un tracte personalitzat, a partir de 2 persones: Estanys de La Vall d'Àssua, Tresors del Parc Natural, Pels camins de Verdaguer, Pels camins dels càtars, "Biu" un Tros de Sort (ruta de vins, paisatge i formatges), Les Veus del Pamano, Perseguits i Salvats, Joies del romànic de l'Alt Pirineu...

Estem adherits a la marca “Pirineus Noguera Pallaresa, Natura i Muntanya en família” i a més de les activitats que trobareu a la nostra web, realitzem programes a mida tant per a particulars com per a grups.

Som Riu Guiatges
 
Experiències
Estanys de Mainera, el Parc Nacional per La Vall d'Àssua
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Sort

Per la Vall d'Àssua podem accedir al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i als estanys menys transitats d'aquesta zona. Formant part del municipi de Sort, els estanys Mainera, situats a 2466m, són també els escenaris que van inspirar Josep Virós per escriure la novel·la Verd Madur (Siega Verde), que va ser portada a la gran pantalla, fa molts anys.
Temporalitat Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Tresors del Parc Natural pel Massís de l'Orri
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Sort

Descobrirem els tresors de la natura que podem trobar en cada estació de l’any a les Comes de Rubió, un dels indrets emblemàtics del sector del Massís de l'Orri del Parc Natural de l'Alt Pirineu, a l'altra banda de l'estació d'esquí de Portainé.
Temporalitat Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Perseguits i salvats
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Sort

Durant els anys de la Segona Guerra Mundial (1939-1944) milers de persones travessaren el Pirineu fugint de la persecució a què eren sotmesos a l’Europa ocupada pels nazis.

Temporalitat Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Dr. Muxí i Monroset, 6 Bxs
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 806 251